Kategorie produktów
Obróbka termiczna

Szerokość [cm] | 66 |
---|---|
Głębokość [cm] | 53 |
Wysokość [cm] | 69 |

Szerokość [cm] | 90 |
---|---|
Głębokość [cm] | 53 |
Wysokość [cm] | 69 |

Szerokość [cm] | 120 |
---|---|
Głębokość [cm] | 53 |
Wysokość [cm] | 69 |

Szerokość [cm] | 66 |
---|---|
Głębokość [cm] | 53 |
Wysokość [cm] | 73 |

Szerokość [cm] | 90 |
---|---|
Głębokość [cm] | 53 |
Wysokość [cm] | 73 |

Szerokość [cm] | 120 |
---|---|
Głębokość [cm] | 53 |
Wysokość [cm] | 69 |

Moc [kW] | 1,05 |
---|---|
Napięcie [V] | 230 |
Maks. temperatura [°C] | 150 |
Rodzaj płyty | Rolki |

Szerokość [cm] | 52 |
---|---|
Głębokość [cm] | 55 |
Wysokość [cm] | 96 |
Moc [kW] | 9,7 |
Rodzaj zasilania | Gazowe |
czas realizacji 1-2 dni roboczych
Obróbka termiczna
Termiczna obróbka żywności to podstawowe działanie realizowane w każdej kuchni czy lokalu gastronomicznym. Proces ten wymaga specjalistycznych urządzeń umożliwiających pieczenie, smażenie oraz gotowanie.
Kategoria urządzeń realizujących obróbkę termiczną jest bardzo szeroka. Obejmuje ona zarówno urządzenia do ogólnych zadań, jak i do przygotowania konkretnych potraw, np.: grille, opiekacze, frytkownice i rożna firm Kromet, Silko czy też smażalniki do pączków (patelnie do pączków).
W ofercie MegaMarket znajdziecie Państwo również piece konwekcyjno-parowe, piece obrotowo wjazdowe producentów: Bongard, Pietroberto czy Elektrolux, a także patelnie oraz kuchnie gastronomiczne marek Hendi lub Lozamet. Do podgrzewania potraw i utrzymywania ich odpowiedniej temperatury oferujemy witryny grzewcze czy też bemary.
Szeroka oferta pozwoli również na dopasowanie urządzenia pod kątem zasilania: elektrycznego lub gazowego.