Bagieciarki (3 produkty)
Moc (kW) | 0,6 |
---|---|
Napięcie (V) | 400 |
Rodzaj zasilania | Elektryczne |
Moc (kW) | 0,55 |
---|---|
Napięcie (V) | 230 |
Rodzaj zasilania | Elektryczne |
Moc (kW) | 0,55 |
---|---|
Napięcie (V) | 400 |
Rodzaj zasilania | Elektryczne |
Mamy więcej, skontaktuj się!
Bagieciarki piekarnicze
Profesjonalne bagieciarki piekarnicze przeznaczone są do produkcji: bagietek, paluchów, rogalików, drożdżówek, bochenków chleba oraz bułek do hot-dogów. Zasada działania tych urządzeń gastronomicznych jest bardzo prosta. Bagieciarkę ustawia się bowiem tak, by tworzyła dokładnie takie produkty piekarnicze, jak tego oczekujemy i podawane jest jej gotowe ciasto. Urządzenie potrafi precyzyjnie wydłużyć ciasto, by miało odpowiedni rozmiar, właściwe je zwinąć, a także podzielić całe ciasto na równe części.
Urządzenia do produkcji rogalików i bagietek – niezbędne w każdej piekarni i cukierni
Ciężko wyobrazić sobie profesjonalną piekarnię czy cukiernię, w której nie ma tak ważnych dla produkcji sprzętów. Bagieciarki piekarnicze świetnie sprawdzą się w formowaniu różnej wielkości francuskich bagietek i paluchów. Dzięki prostej regulacji można swobodnie określać długość, jak i grubość tworzonej bagietki. Maszyny te można stosować zarówno w małej, jak i średniej produkcji gastronomicznej, czy też w wielkich zakładach piekarniczych. Urządzenia do bagietek posiadają różną wydajność oraz ustawienia wielkości wyrobów, dzięki czemu w naszej ofercie każdy znajdzie coś dla siebie.
Rogalikarki piekarnicze to zaawansowane technologicznie urządzenia, które są niezbędne do efektywnej produkcji rogalików, cieszących się dużym uznaniem wśród konsumentów. Dzięki automatyzacji procesu formowania ciasta rogalikarki znacznie przyspieszają produkcję. Zapewniają doskonałą jednolitość produktów, co wpływa na końcową jakość wypieków. Rogalikarki świetnie sprawdzą się warunkach produkcji na dużą skalę, gdzie manualne kształtowanie rogalików jest niepraktyczne i czasochłonne. Urządzenia te są kluczem do zwiększenia wydajności oraz zaspokojenia rosnącego popytu na te popularne wypieki. Rogalikarka piekarnicza działa w sposób automatyczny, rozwałkowuje i formuje kawałki ciasta, przekształcając je w charakterystyczne dla rogalików kształty. Cały proces odbywa się w najwyższych standardach sanitarnych. Dzięki czemu piekarnie mają pewność, że oferowane przez nich produkty, są nie tylko wyśmienite, ale przede wszystkim bezpieczne dla użytkowników.