Stoły masarskie

1 049,00  netto
1 290,27  brutto
Dostawa169,00  netto / 207,87  brutto
Nr Artykułu: MTP001866
Szerokość (cm) 100
Głębokość (cm) 70
Wysokość (cm) 85
1 119,00  netto
1 376,37  brutto
Dostawa169,00  netto / 207,87  brutto
Nr Artykułu: MTP001867
Szerokość (cm) 120
Głębokość (cm) 70
Wysokość (cm) 85
1 199,00  netto
1 474,77  brutto
Dostawa169,00  netto / 207,87  brutto
Nr Artykułu: MTP001938
Szerokość (cm) 150
Głębokość (cm) 70
Wysokość (cm) 85
1 299,00  netto
1 597,77  brutto
Dostawa169,00  netto / 207,87  brutto
Nr Artykułu: MTP001868
Szerokość (cm) 180
Głębokość (cm) 70
Wysokość (cm) 85
1 300,00  netto
1 599,00  brutto
Dostawa169,00  netto / 207,87  brutto
Nr Artykułu: MTP004125
Szerokość (cm) 140
Głębokość (cm) 70
Wysokość (cm) 85
1 400,00  netto
1 722,00  brutto
Dostawa169,00  netto / 207,87  brutto
Nr Artykułu: MTP004123
Szerokość (cm) 160
Głębokość (cm) 70
Wysokość (cm) 85

Stół masarski rozbiorowy

Stoły masarskie są przeznaczone do przygotowywania mięsa, jego rozbiórki oraz dzielenia na kawałki. W ten sposób powstaje miejsce w kuchniach restauracji, masarniach, które jest przeznaczone tylko do takich czynności. Zyskuje na tym sterylność i bezpieczeństwo. 

Wykonany z niezawodnych materiałów

Masarski stół roboczy składa się z nóg oraz blatu. Nogi stołu są wykonane ze stali nierdzewnej i zakończone nóżkami, które stabilizują cały mebel. Regulacja nóżek pozwala swobodnie przystosować kloc do wysokości pozostałych mebli. W ten sposób możemy zapewnić stabilne usytuowanie stołu masarskiego. Stabilność jest bardzo ważna, ponieważ w trakcie obróbki mięsa korzystamy z ostrych noży i tasaków. 

Blat jest przystosowany do kontaktu z żywnością. Można na nim obrabiać i przygotowywać mięso. Taka przestrzeń jest wykorzystywana w jednym celu. Dla higieny mebel nie powinien być wykorzystywany do innych czynności np. krojenia warzyw. W ten sposób zapachy nie przechodzą na powierzchnię płyty gastronomicznej a mięso nie chłonie niechcianych zapachów. Zaletą blatów wykonanych z polietylenu jest to, że podczas używania noże i tasaki  się nie tępią. 

Zyskaj wiele możliwości 

Stół rozbiorowy jest dostępny w różnych wysokościach i szerokościach. Każdy stół jest wzmocniony poprzecznym wspornikiem. Dzięki temu nogi stołu stoją stabilnie a masarski stół roboczy jest przystosowany do dużych nacisków. W ofecie posiadamy używane stoły masarskie rozbiorowe. 

Bezpieczeństwo jest najważniejsze

Do obróbki świeżego mięsa warto używać ostrych i wytrzymałych noży. Gruby blat roboczy zapewnia bezpieczeństwo podczas obróbki mięsa. Stabilne wykonanie uniemożliwia przemieszczaniu się stołu podczas wykonywanych prac. 

Używaj gdzie chcesz

Masarskie stoły robocze są wykorzystywane jako meble do przestrzeni gastronomicznej w restauracjach, sklepach mięsnych i rzeźniach. Rozbiórka świeżego towaru jest wykonywana w wyznaczonym i stałym miejscu, specjalnie do tego przeznaczona. 

Urządzenia do dalszej obróbki mięsa marki Mega-M

Urządzeniami do dalszej obróbki mięsa są równie potrzebne co stoły masarskie. Każde urządzenie oszczędzi czas pracownikom w restauracji czy rzeźni. Urządzenia gastronomiczne są również wykorzystywane do użytku prywatnego. 

Urządzenia do obróbki mięsa takie jak:

Szczelnie zapakowanie produkty na dłużej zachowują swoją świeżość, zapach i smak. Pakowarka próżniowa sprawdza się do przechowywania żywności bez dostępu do powietrza.  W workach foliowych można umieścić surowe i gotowane mięsa, sery, pieczywo, warzywa i owoce. Ich zastosowanie jest różnorodne a przeznaczenie takich pakowarek jest rozmaite. 

Firma MegaMarket posiada w swojej ofercie urządzenia marki Mega-M do mielenia, krojenia oraz dalszej obróbki mięsa. Produkty cechują się niezawodnością i bezpieczeństwem podczas użytkowania. 

x Witaj!
Czy chcesz,
żebyśmy oddzwonili do Ciebie ?
Porównaj produkty