Stoły masarskie (5 produktów)
Szerokość (cm) | 100 |
---|---|
Głębokość (cm) | 70 |
Wysokość (cm) | 85 |
Szerokość (cm) | 120 |
---|---|
Głębokość (cm) | 70 |
Wysokość (cm) | 85 |
Szerokość (cm) | 160 |
---|---|
Głębokość (cm) | 70 |
Wysokość (cm) | 85 |
Szerokość (cm) | 150 |
---|---|
Głębokość (cm) | 70 |
Wysokość (cm) | 85 |
Szerokość (cm) | 180 |
---|---|
Głębokość (cm) | 70 |
Wysokość (cm) | 85 |
Mamy więcej, skontaktuj się!
Stoły masarskie rozbiorowe
Wybór wysokiej jakości mebli do masarni czy zakładów przetwórstwa mięsnego jest kluczowy dla bezpieczeństwa, komfortu pracy czy utrzymania odpowiedniej sterylności. Stoły masarskie to meble przeznaczone do przygotowywania mięsa, jego rozbiórki oraz dzielenia na kawałki. Stoły gastronomiczne z blatem do krojenia są dostępne w różnych wymiarach. Wybór odpowiedniego rozmiaru stołu masarskiego z płytą blatową umożliwia w pełni zagospodarować dostępną przestrzeń według własnych predyspozycji.
Wykonanie stołów masarskich ze specjalnym blatem do krojenia
Stoły masarskie posiadają specjalny blat przystosowany do kontaktu z żywnością. Wykonany z polietylenu blat stołu masarskiego rozbiorowego jest odporny na uszkodzenia mechaniczne, uderzenia, cięcie i ścieranie. Ponadto nie tępi on noży i tasaków. Polietylen jest materiałem biologicznie obojętnym i nie wchodzi w reakcję z żywnością. Jego gładka struktura jest łatwa do utrzymania w czystości, co jest niezmiernie istotne w miejscach, gdzie higiena jest najwyższym priorytetem. Każdy stół gastronomiczny z blatem do krojenia posiada nogi z możliwością regulacji, przez co daje możliwość stworzenia bezpiecznego stanowiska pracy. Każdy masarski stół rozbiorowy jest również wzmocniony poprzecznym wspornikiem. Dzięki temu nogi stołu stoją stabilnie, a blat jest przystosowany do dużych nacisków.
Stoły masarskie z płytą polietylenową – gwarancja bezpiecznego użytkowania
Do rozbiórki i krojenia na kawałki świeżego mięsa należy używać ostrych i wytrzymałych noży i tasaków. Stoły robocze z blatem polietylenowym są odporne na nacisk i uszkodzenia powstałe przy użyciu ostrych narzędzi. Wysokiej jakości stoły masarskie rozbiorowe zapewniają komfort pracy i bezpieczeństwo podczas procesu ręcznej obróbki mięsa. Stabilna konstrukcja stołu gastronomicznego masarskiego uniemożliwia przemieszczanie się stołu podczas wykonywanych prac kuchennych. Ponadto higieniczny polietylen ogranicza gromadzenie się bakterii, co jest kluczową kwestią w każdym zakładzie przetwórstwa mięsnego.
Stoły masarskie – doskonałe wyposażenie masarni i rzeźni
Stoły masarskie robocze to idealne rozwiązanie do szeroko rozumianego przemysłu spożywczego, a w szczególności masarni czy rzeźni. Stoły te znajdą również zastosowanie w każdej przestrzeni gastronomicznej w restauracjach, hotelach, barach, sklepach spożywczych czy sklepach mięsnych. Dzięki profesjonalnym stołom masarskim rozbiórka świeżego mięsa jest wykonywana w stałym i specjalnie wyznaczonym do tego miejscu, a Twoje miejsce pracy spełnia wszelkie wymogi higieniczno-sanitarne.