Noże do kebaba to niezbędne wyposażenie każdego baru kebab serwującego ten orientalny turecki przysmak. Noże do kebaba umożliwiają równomierne i precyzyjne skrawania mięsa z pionowego opiekacza np. wieprzowiny, jagnięciny, indyka, czy cielęciny. Tradycyjna metoda ścinania mięsa kebab opiera się na używaniu ręcznych noży. Coraz częstszym wyborem w tej kwestii okazuje się nóż elektryczny. Dzięki możliwości regulacji grubości cięcia z łatwością można go dostosować do każdego rodzaju mięsa. Bardzo często właściciele lokali gastronomicznych stają przed dylematem wyboru noża, który zapewni optyczne powiększenie porcji mięsa wydawanego klientowi. Zastosowanie specjalistycznych noży do kebaba i odpowiedniej grubości cięcia sprawia, że mięso wygląda na grubsze, niż jest w rzeczywistości.
Na co zwrócić uwagę wybierając nóż do kebaba?
Wybierając profesjonalny nóż do kebaba, trzeba zwrócić uwagę na kilka ważnych parametrów. Wydajność noża jest podstawowym kryterium wyboru i odpowiada za moc przerobową urządzenia. Nóż kebabowy powinien mieć wydajność na poziomie 60 kg/h, by zapewnić komfortową obsługę klientów. Bardzo ważna jest również średnica ostrza tnącego, to od niej zależy, jak szerokie plastry urządzenie jest w stanie kroić mięso. Aby zapewnić użytkownikom komfortową pracę noże do kebaba wyposażone, są w łatwą regulację grubości krojenia.
Noże do kebaba profesjonalne wyposażenie lokalu gastronomicznego
Noże do kebaba to profesjonalne narzędzia, które sprawdza się doskonale w punktach gastronomicznych wyspecjalizowanych w serwowaniu kebabów. Odpowiedni dobrany nóż sprawia, że przygotowanie kebaba staje się banalnie proste. Na jaki model się zdecydować? Najlepszym rozwiązaniem są noże elektryczne, które są wyposażone w silniki. Zapewniają wygodną i bezproblemową pracę niezależnie od doświadczenia operatora. Urządzenia te posiadają funkcję wygodnego czyszczenia, tym samym ułatwiają codzienną obsługę urządzenia i zapewniają higieniczne warunki w kontakcie z żywnością. W naszej ofercie znajdą Państwo urządzenia najlepszych producentów, które charakteryzują się wysoką jakością i wysokim poziomem bezpieczeństwa podczas krojenia mięsa.
Wyślij zapytanie
Wyślij zapytanie
xWitaj!
Czy chcesz,
żebyśmy oddzwonili do Ciebie ?
Skontaktuj się z nami +48 798 532 532
lub zamów rozmowę.Nasz handlowiec skontaktuje się z Tobą tak szybko jak to tylko możliwe!