Mieszałki do mięsa i farszu (8 produktów)
Moc (kW) | 0,75 |
---|---|
Pojemność (l) | 50 |
Jednorazowy wsad (kg) | 35 |
Moc (kW) | 1,1 |
---|---|
Pojemność (l) | 70 |
Jednorazowy wsad (kg) | 50 |
Moc (kW) | 1,5 |
---|---|
Pojemność (l) | 90 |
Jednorazowy wsad (kg) | 70 |
Moc (kW) | 1,5 |
---|---|
Pojemność (l) | 130 |
Jednorazowy wsad (kg) | 100 |
Moc (kW) | 1,5 |
---|---|
Pojemność (l) | 170 |
Jednorazowy wsad (kg) | 150 |
Pojemność (l) | 200 |
---|
Moc (kW) | 0,75 |
---|---|
Napięcie (V) | 380 |
Pojemność (l) | 45 |
Moc (kW) | 0,74 |
---|---|
Napięcie (V) | 400 |
Pojemność (l) | 60 |
Mamy więcej, skontaktuj się!
Mieszałka do mięsa
Mięso, które spożywamy powinno być przyrządzone z najwyższą starannością i sterylnością, a co za tym idzie powinno być idealnej jakości. Dobór odpowiednich składników oraz ich precyzyjne wymieszanie jest kluczem do wyśmienitego smaku. To wszystko jest ściśle związane z zadowoleniem zarówno osoby przygotowującej mięso, jak i klientów. Do uzyskania najlepszych efektów potrzeba urządzeń, które wspomogą proces powstawania smaku najwyższej jakości. Jednym z nich jest profesjonalna gastronomiczna mieszałka do mięsa i farszu.
Niebywały smak mięsa i farszu z profesjonalną mieszałką do mięsa i farszu
Mieszałka do mięs i farszu służy do wymieszania składników ze sobą. Dzięki mocy urządzenia mieszarka jest w stanie mieszać różne konsystencje. Mięsa można mieszać z przyprawami, warzywami czy jajami. Mieszałka do farszu wymiesza płynnie produkty za pomocą łopat, które znajdują się wewnątrz misy. Łopaty mieszarki do mięsa i farszu obracają się i wprawiają w ruch cały wsad mięsny. Mogą poruszać się w prawo oraz lewo. Wybór kierunku daje możliwość dokładnego wymieszania.
Wykonanie oraz profesjonalizm mieszarki do mięsa
Mieszarki do wyrabiania i mieszania mięsa i farszu są wykonane ze stali nierdzewnej. Zapewnia to odporność na korozję, porządne wykonanie oraz łatwe czyszczenie. Higiena urządzeń gastronomicznych jest bardzo ważna i powinna się odbywać po każdym użyciu. Dla ułatwienia tego procesu można wyciągnąć wał razem z łopatami i umyć go oddzielnie, zaś misę przechylić i wyczyścić.
Wykorzystać mieszarki do mięsa domowej roboty również można, ponieważ często w domu wyrabia się duże ilości mięsa. Produkując farsze warto zainwestować w porządny sprzęt. Jest to inwestycja na lata, oszczędność czasu oraz dokładnie wymieszany farsz. Mieszałka do mięsa elektryczna jest urządzeniem gastronomicznym i do pracy wymaga podłączenia do prądu. Mieszarka do farszu ręczna jest wygodna dla przygotowywanego farszu lub mięsa w małych ilościach.
Misa uchylna pozwala na swobodne oraz bez problemowe wydobycie farszu z dzieży do innej miski. Wystarczy dźwignią przechylić misę. Dodatkowym atutem są kółka. Mobilność takiego urządzenia jest ważna. Hamulce są konieczne, ponieważ zapewnią one stabilność i maszyna podczas pracy nie będzie jeździła.
Mieszarka do mięsa wymiesza nie tylko mięsa!
Mieszarka do mięsa i farszu jest przydatnym urządzeniem w masarniach, hurtowniach mięsnych, przetwórniach oraz restauracjach. Mieszałka gastronomiczna sprawdzi się nie tylko do wyrabiania mięsa. To doskonałe rozwiązanie również do mieszania surówek czy sałatek.
W ofercie MegaMarket znajdziesz zarówno nowe jak i używane mieszałki do mięsa. Używane mieszarki gastronomiczne to urządzenia sprawdzane przez techników, sprawne i gotowe do użytku.