Mieszałki do mięsa i farszu (8 produktów)
Moc (kW) | 0,75 |
---|---|
Pojemność (l) | 50 |
Jednorazowy wsad (kg) | 35 |
Moc (kW) | 1,1 |
---|---|
Pojemność (l) | 70 |
Jednorazowy wsad (kg) | 50 |
Moc (kW) | 1,5 |
---|---|
Pojemność (l) | 90 |
Jednorazowy wsad (kg) | 70 |
Moc (kW) | 1,5 |
---|---|
Pojemność (l) | 130 |
Jednorazowy wsad (kg) | 100 |
Moc (kW) | 1,5 |
---|---|
Pojemność (l) | 170 |
Jednorazowy wsad (kg) | 150 |
Pojemność (l) | 200 |
---|
Moc (kW) | 0,75 |
---|---|
Napięcie (V) | 380 |
Pojemność (l) | 45 |
Moc (kW) | 0,74 |
---|---|
Napięcie (V) | 400 |
Pojemność (l) | 60 |
Mamy więcej, skontaktuj się!
Mieszałka do mięsa
Mięso, które przyrządzamy powinno być idealnej jakości i idealnie przyrządzone. Dobór odpowiednich składników oraz ich wymieszanie jest kluczem do wyśmienitego smaku. A za tym idzie zadowolenie Twoje i klienta. Do uzyskania takiego efektu potrzeba urządzeń, które wspomogą proces powstawania tego smaku. Jednym z nich jest mieszarka do mięsa i farszu.
Doceń smak, doceń mieszałkę do mięsa i farszu
Mieszałka do mięs i farszu służy do wymieszania składników ze sobą. Dzięki mocy urządzenia mieszarka jest w stanie mieszać różne konsystencje. Mięsa można mieszać z przyprawami, warzywami i jajami. Mieszałka do farszu wymiesza płynnie produkty za pomocą łopat, które znajdują się wewnątrz misy. Łopaty mieszarki obracają się i wprawiają w ruch cały wsad mięsny. Mogą poruszać się w prawo oraz lewo. Wybór kierunku daje możliwość dokładnego wymieszania.
Wykonanie oraz profesjonalizm mieszarki do mięsa
Mieszarki do wyrabiania mięsa i farszu są wykonane ze stali nierdzewnej. Zapewnia to odporność na korozję, porządne wykonanie oraz łatwe czyszczenie. Czyszczenie urządzeń gastronomicznych jest bardzo ważne. Powinno się odbywać po każdym użyciu. Dla ułatwienia tego procesu można wyciągnąć wał razem z łopatami i umyć go oddzielnie. Zaś misę przechylić i umyć.
Wykorzystać mieszarki do mięsa domowej roboty również można, ponieważ często w domu wyrabia się duże ilości mięsa. Produkując farsze warto zainwestować w porządny sprzęt. Jest to inwestycja na lata, oszczędność czasu oraz dokładnie wymieszany farsz. Mieszałka do mięsa elektryczna jest urządzeniem gastronomicznym i do pracy wymaga podłączenia do prądu. Mieszarka do farszu ręczna jest wygodna dla przygotowywanego farszu lub mięsa w małych ilościach.
Misa uchylna pozwala na swobodne oraz bez problemowe wydobycie farszu z dzieży do innej miski. Wystarczy dźwignią przechylić misę. Dodatkowym atutem są kółka. Mobilność takiego urządzenia jest ważna. Hamulce są konieczne, ponieważ zapewnią one stabilność i maszyna podczas pracy nie będzie jeździła.
Mieszarka do mięsa wymiesza nie tylko mięsa! Zaskoczony?
Mieszarka do kiełbasy jest przydatnym urządzeniem w masarniach, hurtowniach mięsnych, przetwórniach oraz restauracjach. Nie tylko mięsa można mieszać. Mieszarka pomiesza również surówki i sosy.
Mieszarka do mięsa używana jest również dostępna w MegaMarket.pl. Są to urządzenia sprawdzone przez techników, sprawne i gotowe do użytku.
Do wyrabiania mięsa oraz do jego obróbki używa się również innych urządzeń, takich jak: