Kotleciarki prasy do mięsa (3 produkty)
Długość (cm) | 65 |
---|---|
Głębokość (cm) | 24,4 |
Wysokość (cm) | 44 |
Moc (kW) | 0,75 |
Długość (cm) | 64,3 |
---|---|
Głębokość (cm) | 30 |
Wysokość (cm) | 45,8 |
Moc (kW) | 0,75 |
Długość (cm) | 40,5 |
---|---|
Głębokość (cm) | 35 |
Wysokość (cm) | 45,6 |
Mamy więcej, skontaktuj się!
Kotleciarka, która rozbija mięso na porcje- gotowe do smażenia
Kotleciarki to urządzenia gastronomiczne, które są przydatne w gastronomii oraz w sklepach spożywczych i mięsnych. Urządzenie składa się w napędu oraz z części roboczej, która rozbija mięso. Specjalne wałki w urządzeniu zakończone nożami nacinają mięso.
Po włączeniu kotleciarki lub steakera należy włożyć pokrojone na kawałki mięso na kotlety. Prasa do mięsa rozetnie kawałek mięsa, tak, żeby był gotowy do smażenia. Jednak jeśli stwierdzisz, że mięso jeszcze jest za grube kotleciarka może powtórzyć czynność do momentu aż ty lub Twój klient będzie zadowolony.
Wydajność urządzenia sprawia, że maszyna jest w stanie rozbić, naciąć mięso nawet w grubych kawałkach. Materiał z jakiego wykonano maszynkę do mięsa to stal nierdzewna. Jest to jeden z najlepszych materiałów dla takiego urządzenia. Stal nierdzewna jest materiałem, który nie podlega korozji.
Chcesz zaoszczędzić czas i siłę na ubijaniu mięsa na kotlety?
Wyposaż swój sklep lub kuchnię w kotleciarkę, która za ciebie rozbije mięso na kotlety. Kotleciarka elektryczna jest przydatna, ponieważ umiejętnie i szybko wykonuje swoją pracę.
Kotleciara a steaker- różnice między dwoma urządzeniami gastronomicznymi
Kotleciarka do mięsa Steaker do mięsa
– nacina mięsa
– rozbija kawałki mięsa na kotlety
– łączy kawałki mięsa na kotlety
Mięso z kurczak jest bardzo delikatne, dlatego należy używać koaleciarki tak, żeby nie rozerwać mięsa.
Nacięcia dają możliwość, żeby przyprawy dodane po rozbiciu wniknęły w głąb struktury. Daje to lepszy smak, który jest odczuwalny nie tylko przy panierce. Smażenie kotletów, które są przepuszczone przez kotleciarkę jest szybsze i kotlety nie leżą tak długo w tłuszczu.
Urządzenia gastronomiczne muszą być stabilne i nie poruszać się w trakcie pracy. Kotleciarki i steakarki posiadają mocne nóżki. Prasa znajduje się na komfortowej wysokości i wychodzące, nacięte kotlety mogą spaść na podstawione naczynie.
W ofercie posiadamy koaleciarki marki własnej Mega-M oraz innych dobrych marek, takich jak MaGa czy Bizerba. Więcej znajdziesz na stronie MegaMarket.pl.