Kloce masarskie (4 produkty)
Szerokość (cm) | 40 |
---|---|
Głębokość (cm) | 40 |
Wysokość (cm) | 85 |
Szerokość (cm) | 50 |
---|---|
Głębokość (cm) | 50 |
Wysokość (cm) | 85 |
Szerokość (cm) | 40 |
---|---|
Głębokość (cm) | 40 |
Wysokość (cm) | 85 |
Szerokość (cm) | 50 |
---|---|
Głębokość (cm) | 50 |
Wysokość (cm) | 85 |
Mamy więcej, skontaktuj się!
Profesjonalne kloce masarskie do rozbiórki mięsa
Kloc masarski to specjalistyczny rodzaj mebla służący do rozbiórki, rozbijania i krojenia mięsa. Dzięki niemu możesz fachowo i bezpiecznie wykonywać swoją pracę przy szeroko rozumianej obróbce mięsnej. Kloce masarskie wyróżniają się stabilnością, wytrzymałością i odpornością na uderzenia. Idealnie sprawdzą się w profesjonalnych masarniach, rzeźniach i sklepach mięsnych. Ponadto znajdą zastosowanie w każdym lokalu gastronomicznym, w którym przygotowuje się potrawy mięsne.
Jaki kloc masarski wybrać ?
Wybór odpowiedniego kloca do swojej gastronomii ma kluczowe znaczenie dla efektywności pracy i jakości świadczonych usług. W zależności od własnych preferencji możesz wybrać kloc masarski z polietylenu lub kloc masarski z drewna. Meble rzeźnicze Mega-M posiadają stabilne, skręcane podstawy ze stali nierdzewnej. Ma to ogromny wpływ na bezpieczeństwo podczas obrabiania mięsa ostrymi narzędziami. Stal nierdzewna ponadto jest materiałem niewchodzącym w reakcję z żywnością.
Kloce masarskie z polietylenu na podstawie ze stali nierdzewnej wyróżniają się chropowatą powierzchnią, która zabezpiecza mięso przed przesuwaniem. Kloce z polietylenu są niezwykle łatwe do utrzymania w czystości, przez co są trwałe i posłużą przez długie lata. Kloce masarskie z drewna także posiadają podstawę ze stali nierdzewnej i są alternatywą ekologiczną. Są niebywale twarde, co umożliwia precyzyjne cięcie mięsa.
W zależności od pozostałych stołów, które posiadasz w swojej gastronomii, możesz wybrać kloc, który najbardziej wpasuje się w Twoje wnętrze.