Kloce masarskie najwyższej jakości - MegaMarket

Kloce masarskie (4 produkty)

499,00  netto
613,77  brutto
Dostawa29,00  netto / 35,67  brutto
Nr Artykułu: MTP001780
Szerokość (cm) 40
Głębokość (cm) 40
Wysokość (cm) 85
599,00  netto
736,77  brutto
Dostawa29,00  netto / 35,67  brutto
Nr Artykułu: MTP001782
Szerokość (cm) 50
Głębokość (cm) 50
Wysokość (cm) 85
449,00  netto
552,27  brutto
Dostawa99,00  netto / 121,77  brutto
Nr Artykułu: MTP001778
Szerokość (cm) 40
Głębokość (cm) 40
Wysokość (cm) 85
Zapytaj o termin dostawy
499,00  netto
613,77  brutto
Dostawa99,00  netto / 121,77  brutto
Nr Artykułu: MTP001779
Szerokość (cm) 50
Głębokość (cm) 50
Wysokość (cm) 85
Zapytaj o termin dostawy
product image
Nie ma produktu, którego szukasz?

Mamy więcej, skontaktuj się!

piktogram zadzwon
Zadzwoń
+48 798 532 532
piktogram napisz wyslij
Napisz e-mail
[email protected]
piktogram napisz uzupelnij formularz
Wypełnij formularz
Przejdź do formularza

Profesjonalne kloce masarskie do rozbiórki mięsa

Kloc masarski to specjalistyczny rodzaj mebla służący do rozbiórki, rozbijania i krojenia mięsa. Dzięki niemu możesz fachowo i bezpiecznie wykonywać swoją pracę przy szeroko rozumianej obróbce mięsnej. Kloce masarskie wyróżniają się stabilnością, wytrzymałością i odpornością na uderzenia. Idealnie sprawdzą się w profesjonalnych masarniach, rzeźniach i sklepach mięsnych. Ponadto znajdą zastosowanie w każdym lokalu gastronomicznym, w którym przygotowuje się potrawy mięsne.

Jaki kloc masarski wybrać ?

Wybór odpowiedniego kloca do swojej gastronomii ma kluczowe znaczenie dla efektywności pracy i jakości świadczonych usług. W zależności od własnych preferencji możesz wybrać kloc masarski z polietylenu lub kloc masarski z drewna. Meble rzeźnicze Mega-M posiadają stabilne, skręcane podstawy ze stali nierdzewnej. Ma to ogromny wpływ na bezpieczeństwo podczas obrabiania mięsa ostrymi narzędziami. Stal nierdzewna ponadto jest materiałem niewchodzącym w reakcję z żywnością.

Kloce masarskie z polietylenu na podstawie ze stali nierdzewnej wyróżniają się chropowatą powierzchnią, która zabezpiecza mięso przed przesuwaniem. Kloce z polietylenu są niezwykle łatwe do utrzymania w czystości, przez co są trwałe i posłużą przez długie lata. Kloce masarskie z drewna także posiadają podstawę ze stali nierdzewnej i są alternatywą ekologiczną. Są niebywale twarde, co umożliwia precyzyjne cięcie mięsa.

W zależności od pozostałych stołów, które posiadasz w swojej gastronomii, możesz wybrać kloc, który najbardziej wpasuje się w Twoje wnętrze.

Kloc masarski rzeźniczy rozbiorowy z blatem z polietylenu Kloc masarski rzeźniczy rozbiorowy z blatem z polietylenu Kloc masarski rzeźniczy rozbiorowy z drewnianym blatem Kloc masarski rzeźniczy rozbiorowy z drewnianym blatem
x Witaj!
Czy chcesz,
żebyśmy oddzwonili do Ciebie ?
Porównaj produkty